Arama
Arama Sonuçları
Bayram öncesi kötü haber!.. Otobüs biletleri uçakla yarışıyor
Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala otobüs bileti fiyatlarındaki artış dikkat çekiyor. Otobüs ile uçak bileti arasındaki fiyat farkı iyice azalırken, bazı rotalarda ve seferlerde uçağın daha cazip hale geldiği görüldü.
Türkiye'nin en ucuz şehirleri belli oldu!Kastamonu şaşırttı
Artan enflasyon sonrasında vatandaşlar da en ucuz şehirleri araştırmaya başladı. TÜİK verileri doğrultusunda Türkiye'nin en ucuz şehirleri onlar oldu. Doğudan batıya kuzeyden güneye en ucuz iller açıklandı.
Kastamonu’nun kardeş kentleri
Kültürel ve ticari alışveriş amaçlarıyla oluşturulan, Kastamonu’nun kardeş kentleri neresi?
Üniversite öğrencilerine terminalde ilk temas TEM’den
Kastamonu’ya yeni gelen gençler terör örgütlerine karşı bilgilendiriliyor
Ruslar Batı Karadeniz’i çok sevdi
Son yıllarda Türkiye ve Rusya arasında son yıllarda artan ekonomik ve siyasi gibi alanlardaki iş birlikleri, turizmde yüzleri güldürdü.
Türkiye'nin en ucuz şehirleri açıklandı!
TÜİK Türkiye'nin en ucuz şehirleri listesini açıkladı. Son verilere göre belli olan Türkiye'nin en ucuz illeri arasında Doğu Anadolu Bölgesi, Güneydoğu Anadolu bölgesi ve Akdeniz Bölgesi'nde yer alan ucuz iller var! İşte merak edilen ucuz şehirler listenin ayrıntıları...
"Sahadayız"
Tosya Belediyesi, sahadaki çalışmalarına devam ediyor.
Kastamonu şehir içi otobüslere zam mı geliyor?
Ülkemizde vergi ve harçların aldığı zamlar sonrası akaryakıta da kur ve ÖTV zammı eklendi. Bu zamlarla birlikte akaryakıt fiyatları rekor seviyelere yükselirken zam haberleri de ardı ardına geldi.
Konut tercihinde yeni rota Ege ve Karadeniz
Gayrimenkul satış fiyatları ve konut fiyatlarındaki artışlar alım yapacakların satın alma ve kiralama faaliyetlerinde köklü değişikliklere neden oldu.
Kastamonu’ya gelen turistlere kötü sürpriz
Yaz ayına girilmesiyle birlikte turizm sektörü de canlandı.
97 yıl sonra ‘il’ olma heyecanı
Cumhuriyetin kuruluşuyla il olup, 3 yıl sonra tekrar ilçeye dönmüştü
Mayıs’ın zam şampiyonu patates
Tüketici fiyatları bazında mayısta en fazla fiyat artışı yüzde 37,1 ile "patates ve bazı yumru bitkiler", en fazla fiyat düşüşü ise yüzde 100 ile söz konusu ayda "sıfır fiyat yöntemi" uygulanan "şehir gazı ve doğal gaz"da gerçekleşti.
Abana: Kastamonu'nun Gizli Sultanı, Abana nasıl bir yer ? Kastamonu'nun ilçesi olan Abana'da gezilecek yerler
Kastamonu’nun üst kısmında yer alan Abana, ülkemizin mitolojik yerleri arasına girerek asıl sonuçlarını ortaya çıkardı. Abana, Kastamonu ilinin şehirleri arasında en eski olanı olmakla çok önemli bir tarihi özellik barındırmaktadır. Öyle ki, bölgede bulunan tarihi mekanlar, dini anıtlar ve arkeolojik alanlar ile Kastamonu’yu çevreleyen, aralarında çok enteresan detaylar bulunan önemli şehirler arasında yer almaktadır.
Otogar çalışanları iftar yemeğinde bir araya geldi
Kastamonu Şehirlerarası Otobüs Terminali personelleri iftar yemeğinde buluştu.
Yaz lastiği uygulaması başladı
Türkiye genelinde şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari ve özel araçlarda kış lastiği uygulaması, 1 Nisan günü itibarıyla sona erdi. Kırıkkale'de oto lastik tamircisi Furkan Özmert, yaz mevsiminde kış lastiğinin yakıt tüketimini artırdığını belirterek, "Kışın yaz lastiği, yazın da kış lastiği kullanmak hem yakıtı artırıyor hem de ses yapıyor" dedi.
Mart'ın zam şampiyonu soğan
İstanbul'da martta önceki aya göre fiyatı en çok artan ürün yüzde 22,42 ile soğan, en fazla azalan ürün ise yüzde 24,12 ile maç giriş bileti ücreti oldu.
Adıyaman Belediyesi’nin merkez binası yıkıldı
Kahramanmaraş merkezli deprem 10 şehri vurdu. Adıyaman Belediyesi idari binası da depreme dayanamayarak tamamen yıkıldı. Adıyaman Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürü Nevzat Yıldırım, son bilgileri aktardı.
“İlçemizi kalkındırmaya devam edeceğiz”
Tosya'daki Esnaf Odası Başkanları ve Oda Başkanları ile belediyenin projelerini inceleyen Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil; “Tosya'nın geleceği için birlikte çalışıyoruz. Basın mensuplarımız ve Oda başkanlarımızla birlikte Dayanışma, birlik ve kardeşlik ile ilçemizi kalkındırmaya devam edeceğiz. Tosya’yı birlikte yöneteceğiz” dedi.
İl sayısı 100'e çıkıyor
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Türkiye’deki il sayısının 100’e çıkarılacağını açıkladı. Ahlat'ta konuşan Demiröz, o illerden birinin de Ahlat olacağını söyledi.
Kastamonu, 'Öğrenci dostu şehir' olamadı!
Üniversite Araştırma Laboratuvarı tarafından yapılan araştırma Kastamonu'da öğrencilerin mutsuz olduğunu belirledi.
Kastamonu AK Gençlik, 2021'de ne yaptı?
AK Parti Kastamonu Gençlik Kolları İl Teşkilatı 2021 yılı faaliyet raporunu yayınladı. Sportif, sosyal, kültürel ve siyasi etkinliklerin yanı sıra sıkça sahaya inen ve vatandaşlarla birebir temas kuran AK Parti Gençlik Kolları İl Teşkilatı, Merkez ilçe başta olmak üzere çok sayıda ilçede etkinlikler gerçekleştirdi.
İç çamaşırından uyuşturucu yakalandı
İstanbul'dan şehirler arası yolcu otobüsü ile Kastamonu'ya seyahat eden S.B isimli şüpheli şahsın detaylı üst aramasında uyuşturucu madde ele geçirildi.
Türkiye'de 19'uncu sıradayız!
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), en uzun yaşayan şehirlerin verilerini açıkladı
Siyaset kampüste!
Yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte Kastamonu Üniversitesi'ne de öğrenciler akın ederken, siyasi partilerin gençlik kolları da bilgilendirme stantları kurarak öğrencileri karşıladı
Yolcu almayan ticari taksilere yasal işlem yapılacak
Ticari Taksi Denetimleri Genelgesi’ne göre, yolcu almayan ticari taksilere trafikten men dahil yasal işlem yapılacak.